Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Contact Us!

Вести

loading...
loading...

Вести

ЈП „Нискоградба“ започна со реконструкција на кружната крстосница меѓу булевар  „Туристичка“ и улица  „Бистрица“.

Со полагање на свежо цвеќе пред куќата на охридскиот гемиџија Марко Бошнаков, денес, беше одбележана годишнината од неговата смрт. Делегации од Општина Охрид, Подрачната единица на историскиот архив на Македонија, Сојузот на Борци  од НОБ, НУ Завод и музеј и политички партии,

loading...

За Мажи

loading...

За Жени

loading...

Локални Вести

loading...