Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Contact Us!

Вести

loading...
loading...

Вести

Руската танчерка Марина Корженевска изведе танц околу шипка на врв од еден облакодер во градот Воронеж без никакви безбедносни мерки.
27 годишната Марина изведе навистина опасна точка на врв од облакодер и тоа исто како да танцува на копно.

Манекенка ја понудила својата невиност на аукција, а најолемата понуда наводно била околу 2,3 милиони евра за тоа искуство.
Се верува дека јапонски политичар понудил најмногу пари на аукцијата за невиноста на 23-годишната Махбуба Мамаџада, на германскиот сајт „Циндерелла Есцортс“.
Манекенката од Азербеџан сака парите да ги искористи за да го пропатува светот со својата мајка, пренесува Даилѕ Стар.

loading...

За Мажи

loading...

За Жени

loading...

Локални Вести

loading...