Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

ЈП „Нискоградба“ започна со реконструкција на кружната крстосница меѓу булевар  „Туристичка“ и улица  „Бистрица“.

По овој зафат  возилата кои влегуваат во кружниот тек подобро ќе се насочуваат со што ќе се подобри   функционалноста и безбедноста во  одвивањето на  сообраќајот.