Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President
www.mxradio.com.mk

Политика

Поради постоење основи на сомнение за сторени казнени дела  „телесна повреда при вршење семејно насилство“ и  „одземање на дете“,

Историски мигови за нашата татковина, за нашиот град, моменти кога е потребна сила, одговорност, одлучност.

Почитувани сограѓани.Охрид пред повеќе од една година, храбро и одговорно одлучи и за градоначалник го избра Проф. Д-р Јован Стојаноски,  кој неизмерно го сакаше нашиот град.