Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President
www.mxradio.com.mk

Политика

Со почетокот на предизборната кампања во Охрид од страна на кандидатот за градоначалник Михаил Трендафилов - Нанче, веднаш почнаа и активностите на терен.

В.д градоначалникот Константин Георгиески е кандидат за градоначалник на Охрид од редовите на СДСМ

Премиерот на Република Северна Македонија, Зоран Заев ја почна официјалната посета на Романија, со средба со романската премиерка, Виорика Данчила.
Премиерката Данчила соопшти дека во Романија се почнати процедурите за ратификација на Протоколот за пристап на нашата држава во НАТО што е изгласано во Домот на пратениците.