Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Граѓани од повеќе згради на Ул. Мирче Ацев се собраа на протест за поставување на антена од мобилен оператор. Видно загрижени на мирен начин ги спречија оперативците да не ја постават. Станарите беа видно изреволтирани и загрижени за нивното здравје и се надеваат дека на мирен начин ќе се откаже поставувањето.

Истите се обратија до градежниот инспектор Слободан Дамјаноски на кој му беше презентирана целосната ситуација и дека дел од станарите се изманипулирани, но истиот не презеде никакви мерки.

Се запрашуваме дали Охрид има градежен инспекторат?