Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Инвестирањето во спортскиот дух од најмали нозе кај децата е вистински влог во здравјето на нацијата.

Затоа посветуваме огромно внимание и имаме слух за проекти од спортот и физичкото здравје кај младите.

Проектите за спортот се проекти за напредок, за поубав град, за Охрид!

Со задоволство го најавувам проектот:

Изградба на 30 рекреативни зони, односно 5 тениски терени, 5 мултифункционални игралишта, 20 детски игралишта.

Не застануваме со тоа, туку најавуваме уште еден проект:

Изградба на спортски и детски игралишта.

Во Велгошти:

         -    Модерно спортско игралиште со гумена подлога, детско игралиште и рекреативна фитнес зона.

Во Елшани:

Изградба на детско игралиште со уредување на околниот простор

Изградба на спортско игралиште опремено со реквизити за неколку спортови и модерно осветлување

Изградба на игралиште опремено со детски реквизити во рамки на основното училиште.

Во Долно Коњско:

Спортско и детско игралиште

Изградба на спортско и детско игралиште опремени со реквизити како и осветлување според најсовремени спортски стандарди.

Во Пештани:

Реконтрукција на повеќенаменско спортско игралиште и изградба на простор за трибина.

Во Урбана Заедница „Железничка“:

Изградба на повеќенаменско спортско игралиште со сите реквизити и балон сала за фудбал со вештачка трева.

Преку изградбата и реконструкцијата, опремувањето на спортските сали, фудбалските и тениски игралишта, организирањето и субвенционирањето на голем спортски настани, поддршката на спортските таленти диектно придонесуваме за правилен психо-физички развој на децата, професионалците и гостите.