Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Со полагање на свежо цвеќе пред куќата на охридскиот гемиџија Марко Бошнаков, денес, беше одбележана годишнината од неговата смрт. Делегации од Општина Охрид, Подрачната единица на историскиот архив на Македонија, Сојузот на Борци  од НОБ, НУ Завод и музеј и политички партии,

се поклонаа пред спомен плочата.
Во негова чест, во подрачната единица на историскиот архив на Македонија, се одржа историски час на кој зборуваше Славица Јанкоска, а беа презентирани и сите историски документи што ги поседува архивот.