Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Политика

Граѓани од повеќе згради на Ул. Мирче Ацев се собраа на протест за поставување на антена од мобилен оператор. Видно загрижени на мирен начин ги спречија оперативците да не ја постават. Станарите беа видно изреволтирани и загрижени за нивното здравје и се надеваат дека на мирен начин ќе се откаже поставувањето.

По катастрофалниот пораз во првиот изборен круг во Охрид, фабриката за лаги и измами сместена во Белата Палата во Скопје е пуштена на најјако.
 Ништо ново, ништо неочекувано.
Нова е само “марионетата„ која треба да отстатира улога на кандидат за градоначалник.

Субвенционирање на дел од патните трошоци на просветните работници кои патуваат од град во рурални средини и обратно до своето работно место.
Со оваа мерка се субвенционираат дел од патните трошоци на просветните работници кои патуваат од град во село и обратно до своето работно место.