Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Јапонките се едни од жените со најфина и најубава силуета на светот.
Ова се должи на фактот дека тие ги почитуваат неколку сосема едноставни трикови за нивната слаба фигура. И не, не е сè  само до гените …1. Внимаваат на топлината на телото. Затопленото тело има побрз метаболизам, а побрзиот метаболизам води до слаба силуета.
2. Не го напрегнуваат телото но извршуваат нормална физичка активност, без оптоварувања, секој ден. Во константноста и хармонијата е клучот за слабата и убава фигура.
3. Пиењето на течности за време на оброк е строго забрането. Ако ви се пие вода, испијте една чаша половина час пред јадењето или половина час по јадењето. Конзумирањето на храна и пијалаци истовремено го отекува стомакот и е бескрајно нездраво така што доведува до дебелеење.
4. Топлата када го продолжува животот. Јапонките знаат колку е важно за една жена да останува сама со себе, да се опушти и релаксира. А што има попријатно од када во домашни услови?