Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President
www.mxradio.com.mk

Ако сакате вашите бели алишта да бидат совршено бели наместо сивкасти или жолтеникави во машината за перење додајте Аспирин.
Освен тоа, совршено ќе ги отстраните дамките, но и ќе ја вратите белината на предметите кои веќе станале сивкасти.


Пет таблети од 300 мг растопете во седум до осум литри топла вода. Во таа мешавина ставете ги белите алишта да отстојат преку ноќ.
Потоа неколку Аспирини ставете и во машината за перење, а резултатите ќе ве воодушеват.