Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Манекенка ја понудила својата невиност на аукција, а најолемата понуда наводно била околу 2,3 милиони евра за тоа искуство.
Се верува дека јапонски политичар понудил најмногу пари на аукцијата за невиноста на 23-годишната Махбуба Мамаџада, на германскиот сајт „Циндерелла Есцортс“.
Манекенката од Азербеџан сака парите да ги искористи за да го пропатува светот со својата мајка, пренесува Даилѕ Стар.


Махбуба има и медицинска потврда за својата невиност.
Под псевдонимот „Мариа“, таа исто така бара спонзор кој би ѝ давал месечен џепарлак од околу 30.000 евра.
Во четвртокот, сајтот известил дека аукцијата е затворена. Потврдиле дека човекот со втората најголема понуда е адвокат со адреса во Лондон, додека третиот наводно е фудбалер од Минхен.
Како дел од договорот, „Циндерелла Есцортс“ ќе земат 20% од провизијата.
Оној кој ќе понуди најмногу мора да плати 10% однапред – за да докаже дека е сериозен, и да резервира хотелска соба за нив.
„Трансакцијата“ ќе се одвие во Германија, каде продажбата на сексот е легална.
Во својата пријава навела дека сака на мајка си да ѝ купи куќа и да го пропатуваат светот. „Сакам да живеам во САД и да ја продолжам манекенската кариера со некоја од најдобрите агенции таму.“
„Сакам кучиња и сонувам за отворање живеалишта за нив во својата земја.“
„Мојата мајка досега нарави сè за мене и сега јас сум на ред, сакам да ја направам горда.“