Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Утринското кафе на многумина им е единствен начин успешно да ги отворат очите и да го започнат новиот работен ден, но и тој учинок не е вечен, велат научниците.
Имено, едно истражување покажа дека постојат ситуации во кои кофеинот повеќе нема исто дејство, а тоа е по три дена лош сон.


Многу е едноставно – колку помалку спиете толку кофеинот послабо делува бидејќи телото повеќе нема доволно енергија за да го поддржи.
Во текот на истражувањата е извршен експеримент благодарение на кој е докажано дека ненаспиените луѓе кои земале кофеин, за разлика од другите групи кои земале плацебо биле понервозни и попоспани од нив.
Ако знаете дека ви следат неколку напорни денови обидете се да се наспиете со цел кафето да ви даде дополнителен стимуланс кој ќе ви помогне да издржите.