Видео http://mxradio.com.mk Fri, 17 Aug 2018 07:35:33 +0200 Joomla! - Open Source Content Management mk-mk Скриена Камера:Дали некогаш ве замолиле да фотографирате... http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-dali-nekogash-ve-zamolile-da-fotografirate http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-dali-nekogash-ve-zamolile-da-fotografirate

slika_skriena888СВе замолуваат да фотографирате некој но сто се случува, фото апаратот останува во вас а човекот „извршува самоубиство“ха,ха,ха...

]]>
contact@mxradio.com.mk (MX Радио) Видео Mon, 02 Mar 2009 14:50:17 +0100
Скриена Камера:Стрес ха,ха,ха на клупа http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-stres-kha-kha-kha-na-klupa http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-stres-kha-kha-kha-na-klupa

slika_skriena777ССеднувате да земете здив и наеднас стрес... Погледнете

 

]]>
contact@mxradio.com.mk (MX Радио) Видео Tue, 31 Mar 2009 00:52:26 +0200
Скриена камера:Едно нарачано,десетто изговорено... http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-edno-narachano-desetto-izgovoreno http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-edno-narachano-desetto-izgovoreno

slika_skriena666Тоа што ќе каже водителот на шоуто,тоа повторено на потрошувачите...

]]>
contact@mxradio.com.mk (MX Радио) Видео Tue, 31 Mar 2009 01:45:30 +0200
Скриена камера:Ќе бегаш,хи,хи,хи,хи... http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-e-begash-khi-khi-khi-khi http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-e-begash-khi-khi-khi-khi

slika_skriena555Кој од кого и зошто  бега погледнете го ова ...

 

]]>
contact@mxradio.com.mk (MX Радио) Видео Tue, 31 Mar 2009 02:01:37 +0200
Скриена камера:Акција,замрзни ха,ха,ха... http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-aktci-a-zamrzni-kha-kha-kha http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-aktci-a-zamrzni-kha-kha-kha slika_skriena444

Вистински замрзнати или...Што се случува?

 

]]>
contact@mxradio.com.mk (MX Радио) Видео Tue, 31 Mar 2009 02:28:23 +0200
Скриена камера:Ах тие мобилни телефони... http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-akh-tie-mobilni-telefoni http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-akh-tie-mobilni-telefoni

slika_skriena333Скриена камера

 

 

 

 

]]>
contact@mxradio.com.mk (MX Радио) Видео Tue, 31 Mar 2009 02:31:23 +0200
Скриена камера:Што гледам? http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-shto-gledam http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-shto-gledam

slika_skriena222Со добра монтаза, тоа сто е околу вас не постои ха,ха,ха,ха,ха...

 

 

 

 

]]>
contact@mxradio.com.mk (MX Радио) Видео Tue, 31 Mar 2009 02:38:22 +0200
Скриена камера:Што ве очекува... http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-shto-ve-ochekuva http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-shto-ve-ochekuva

slika_skriena1111Внимавајте што има под стаклото на копир машината, и за вас може да има изненадување...

 

]]>
contact@mxradio.com.mk (MX Радио) Видео Tue, 31 Mar 2009 02:43:13 +0200
Скриена камера:Со подигнати раце http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-so-podignati-ratce http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-so-podignati-ratce

slika_skrienaРазубавување,на сред улица,салонот подигнат,остануваат подигнати ...

]]>
contact@mxradio.com.mk (MX Радио) Видео Tue, 31 Mar 2009 02:49:09 +0200
Скриена камера:Крадецот во позадина http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-kradetcot-vo-pozadina http://mxradio.com.mk/mx/video/skriena-kamera-kradetcot-vo-pozadina

slika_skriena12Крадецот позади продавачот, во незгодна ситуација купувачот.Погледнете...

]]>
contact@mxradio.com.mk (MX Радио) Видео Tue, 31 Mar 2009 02:51:27 +0200