Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Contact Us!

Вести

loading...
loading...

Вести

Волксваген поло се запали на Булевар Туристицка. Со брза интервенција на противпозарната единица автомобилот бесе изгаснат.

Граѓани од повеќе згради на Ул. Мирче Ацев се собраа на протест за поставување на антена од мобилен оператор. Видно загрижени на мирен начин ги спречија оперативците да не ја постават. Станарите беа видно изреволтирани и загрижени за нивното здравје и се надеваат дека на мирен начин ќе се откаже поставувањето.

loading...

За Мажи

loading...

За Жени

loading...

Локални Вести

loading...